Post by taicicentmige on Mar 16, 2022 21:51:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (много издръжливост) ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Qka e
Тази игра е много добра, обичам да я играя, но... те имат P2W, но дават толкова много безплатни неща, аз започнах тази игра през 2019 г. и когато започнах да играя за първи път, обичам я, искаш да мине времето или да подобряване на cps (щракване в секунда) можете да играете тази игра, това е всичко, можете да се насладите толкова много в тази игра
Хубава игра за преминаване на времето и е забавна. има всякакви игри за игра
Е, аз добре му давам 2 звезди, тъй като неговият дневник, но неговата онлайн игра и мултиплейър игра, но е забавна игра
Blockman Go आर्केड गेम wyl
Има толкова много игри, които можете да изберете, че никога не се отегчавате, че в тази игра няма абсолютно никакви реклами, препоръчани от мен
Blockman Go Arkády ocml
Най-доброто приложение и най-лошото най-добро приложение е, че има много игри за изследване, които можете да играете с приятелите си. Най-лошото е, че има много грешки и проблеми, тъй като съм играл с толкова много играчи, че трябва да чакам 5 минути, за да вляза в играта ти и след като го изчаках, МЕ ИЗГОНА!!!! МОЛЯ, ОТПРАВЯТЕ ВАШИЯ БЪГ И КРЕПЕТЕ НАИСТИНА ДРАЗНЯЩОТО МНЕНИЕ И ОПИТ НА ХОРАТА В ТЕБЕ ИГРАТА!!!
Обичам го, толкова готино е, има толкова много игри за игра, въпреки че понякога се поврежда и не ми харесва един път на райския остров, успях да го направя, така че не можах да видя бутона за вдигане или да го погаля *-*, а друг път ме хвана stuck on paradise island също моля, играйте sky block i продавам неща, моето потребителско име е Kiwi приятел благодаря ви и продавам калдъръм за всичко, което можете да дадете. И отнема цяла вечност, за да поставите нова актуализация.
Охжнопосо
Страхотно е, но когато играя креватни войни и не съм просто токсичен, те всъщност са хакери, те летят, хакват стената и понякога просто унищожават екип с едно натискане на бутон. Иначе най-добрата игра 🎮 👌
️
много добра играе е
Приемате ли предложения? Просто се чудех дали можете да добавите музика към главния екран, това наистина ще даде добро настроение и просто ще направи основния екран по-хладен, благодаря!
Бих поставил 5 звезди за тази игра, ако няма повече хакери в игрите, тъй като продължавах да губя в много режими на игра
eMAG.bg (bg.emag.android) APK | AAPKS
Blockman Go Adventures Apk Изтеглете Безплатна v2.9.5 Последна версия за мобилни телефони и таблети с Android.
става
Това е страхотна игра, bedwars, skyblock, eggwar и много други игри, които можете да играете. Въпреки че има един проблем, в bedwars, има път към много хакери и се надявам, че хакерите наистина ще бъдат забранени. Оценявам и тази игра с 4 звезди, защото се опитах да получа OG acc, който имах, който загубих от измама, опитах всичко и не мога да го върна. Но това е страхотна игра👍👌
За много хакери, моля, поправете.... особено креватните войни, които не могат да се играят с всички хакери. Бих дал 5 звезди, но вече не мога да го поправя, моля! Без поправка = без 5 звезди.
За мен това е забавно, но.... Моля, направете играта честна, ако някой докладва, защото подреждането на файл, пълен с доклади, е тежко, но този BLOCKMAN GO просто се увеличава и увеличава, надявам се създателите на някои игри да актуализират там игра, за да накара хората да играят повече, Blockman go #02 Качова игра в atcade Blockman go 50+ милиона изтегляния wow
Blockman Go Arkada rctz
100% честен преглед, нека започнем от началото на играта. 2018-2019 Това бяха най-добрите дни на blockman go, беше в своя пик, gcubes дори не бяха добавени тогава, така че нямаше "премиум валута" 2020-2021 в края на 2019 или началото на 2020 г., те представиха gcubes, това беше началото на падането на BG и след като бяха добавени gcubes, новите ютубери с малко свободни пари злоупотребяват с gcubes за гледания, когато тези видеоклипове станат вирусни, играчите ще започнат да злоупотребяват с gcube и ще развалят изживяването.
Хубаво е да се играе, но има забавяния и паузи в играта на bedwars, skyblock и расте с мен за останалото мисля, че е добре
Това приложение е много добро, но понякога изостава много, а понякога дори не се отваря
Харесвам тази игра толкова много, но един проблем, че играта отнема толкова много време и толкова много mb и gb
Иска ми се да нямаше начало за това тази игра е лоша Плащам за войната за легла, но има хакери, много мразя това защо вие bmgo създадете тази актуализация от този хакер за актуализация, сега е тук, поправете го или ще трябва да докладваме за хакване и ще трябва да забраните тези хакери по-бързо
Star Wars™ Ultimate D-O Tööriistad nmer
Това приложение или игра кат да не става добре да го махнете и да не сложите BlocmanMultipleyer, защото вече няма едно приложение да играеш с Multipleyer Master и BlocmanMultipleyer бяха единстевните в google play само с тях може да играя с хората и ся какви тези, който махнаха Blocman multipleyer и Multipleyer master стъжните играе на Minecraft pe, за да се каже, че играе най-новата версия 1.13.0.2 и няма с кого да играе D: и не се намирам много сървъри
Добър е, но... Това е просто копие на roblox и minecraft и когато искате да допълните скъпите му, също има много грешки като цяло е добре, но в същото време е просто копие на други игри
Обновете приложението и играта skyblix, когато сложа растението си, след което го няма, моля, поправете го
Обичах тази игра, моята ежедневна игра, ако не играех тази игра всеки ден, щях да умра от скука, беше фантастично, докато не се появиха хакерите, те летят tnt spamming invis, цялата игра си легна мигновено и пропуснах стария bmgo, моля имаме нужда от анти измама, моля, не искам да напусна тази игра
Добре, но много хакери .edit сега няма много хакери в bedwars, но в други игри като eggswars и криеница и т.н. Все още добра игра 1 звезда до 5 звезди
Играйте са хубави
Харесвам играта, която е забавна и безплатна за игра, но има само 1 проблем, защо все още има хакери във всяка игра, можете ли да отстраните този проблем или да актуализирате, че никакви хакери не могат да играят никаква игра
Най-добрият
Това е много яка игра
Тази игра е много добра, но 2021. 9.01 моят чат в Blocman е блокиран! Обади ми се за свързване? Но моят wi-fi е много добър. Какъв е проблемът ?? Моят профил там е X_MatsunBgGirl_X ? Моля за помощ
Играта е най-бгнатата игра ,Но е най-добрата игра
Не е толкова добре, дори графиката ме кара да искам да изляза от играта, но нямам тежки чувства =) просто направете игрите в самата игра по-добри, защото в секундата, в която влезете в игра, изпадате в празнота и се телепортирате в друга игра
Сега е още по-лошо, защото хората продължават да убиват отбори, което е толкова досадно, че не можете да го спрете и да направите ограничение във времето колко дълго остават в базата на някой друг
Много ее добра😍😍😍😍
Тази игра има забавяне и грешка, трябва да поправим грешката и грешката в skyblock. Мога да оценя сега 5 звезди, ако го поправите сега. Просто искам да поправя и грешка в тази игра сега
Blockman Go Arcade cppw
Наистина ми хареса да играя тази игра, това е добра игра, но работата е там, че всичко е бъгове и нещото в библиотечната система, което направихте за размяна. Размених mvp-а за 45 пъти и сега го няма, не е минал месец, след което се превърна във vip wow BUGMAN go Надявам се да го поправите, защото играта ви започва да се срива
това е наистина добра игра, но става наистина скучна, не като roblox, забавно е и има толкова много неща за правене, но blockman go се чувства толкова скучно и pay2win, затова реших, че тази игра вече не е много забавна като стария ден и има толкова много токсични играчи e daters и наистина pay2win, тъй като въвеждате gcubes, вече не е същото, така че това е моят преглед
Обичам тази игра, но причината, поради която има 3 звезди, е, защото няма да се актуализира и размерът на актуализацията е 51 mb и имам 700+mb, така че няма смисъл, че продължава да казва не мога да актуализирам blockman, моля, поправете това, тогава ще направя 5 звезди
Blockman Go за PC / Mac / Windows 11,10,8,7 - Безплатно ...
Играта е хубава
Blockman Go آرکید ata