Post by taicicentmige on Mar 16, 2022 21:45:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat pre mnoho primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood 2022 version ▞▞▞
Ak chcete hrať naplno, musíte zaplatiť. Aj keď je to skvelé s hádankami, peknou grafikou a úžasným príbehom, môžem hrať len prvú malú časť.
Nenainštaloval som to, pretože má 509 MB a ak čítate komentáre, povedia, že to nie je zadarmo, ani to nebudem skúšať
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Aventură wlz
Inštalácia zaberie viac času
Nie je to ďaleko k hre, ale zatiaľ to vyzerá celkom dobre
Miraculous Ladybug & Cat Noir Veiksmas stz
Chcem ťa odomknúť
Dal by som viac hviezdičiek, keby som nemusel platiť.
Dal by som tomu päť hviezdičiek Milujem hru, ale bol som veľmi sklamaný, že musím zaplatiť, aby som si zahral zvyšok, ktorý je nanič
Skušam 1x tak uvidim
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Phiêu lưu zkmh
Zvyšok si musíte kúpiť, moji rodičia mi to nikdy nedovolia
Prvý diel sa mi páčil, bol som veľmi sklamaný, že ak chcem pokračovať v hraní, budem musieť zaplatiť.
Videá nie sú v HD kvalite z roku 2014
Pekný
Je to dobre len keby sa za levli neplatilo
Toto je pekná hra, ale nie je zadarmo, takže tvrdenie, že je zadarmo, je zavádzajúce
Najlepšia hra vôbec!
Táto séria sa mi páči. Dobrá hrateľnosť, niektoré veci v zápletke vás naozaj nechajú hádať, sem-tam pár alebo zvratov. Páči sa mi aspekt vyšetrovania s dôkaznou tabuľou. Hádanky nie sú ani príliš náročné, ani príliš ľahké a dejová línia vás poháňa vpred. Teším sa na ďalšiu hru.
Miloval som hry s grafikou .. ale po niekoľkých úrovniach si to pýta kúpiť, aby som mohol hrať ďalej potom sa hovorí, že je to zadarmo?? Len bcz z tejto 3 hviezdičky alebo inak 5 hviezdičiek
Nechápte ma zle, páči sa mi to, ale teraz musím zaplatiť, aby som hru odomkol približne o 6 mesiacov, aby bola bezplatná a budem hodnotiť 5 hviezdičkami
Táto hra sa mi páči
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood ماجراجویی dnq
Nemám problém s aplikáciami, ktoré stoja, ale je zavádzajúce nazývať to zadarmo a potom vyžadovať 5 dolárov na hranie dlhšie ako pár minút. Povedzte nám cenu priamo v čase sťahovania.
Stiahnem si hru, aby som si mohol zahrať celú hru, nie len sneak peak.
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Dobrodružné bik
ale ohodnotil by som viac pre vaše hry, keby to bolo úplne zadarmo
Toto je veľmi dobrá hra
Úžasná hra, stal som sa na nej závislý, ale je škoda, že musíte platiť, aby ste mohli pokračovať v hraní.. Bohužiaľ odinštalovanie :/
Prečo nepovedať, že je to demo?
Skvelý príbeh ....awsm hra a grafika
Toto je také hlúpe, že vám umožní hrať len trochu hry a potom vás prinútia zaplatiť, aby ste hru mohli hrať ďalej.. je to také hlúpe, neznášam hry ako je táto, mohli by vás tiež prinútiť zaplatiť za to na začiatku hry! !!
Nemôžem uveriť, akonáhle sa dostaneš do hry, prinútiš nás zaplatiť za hranie .. taký býk .. falošná reklama a dúfam, že si ju nikto nestiahne.
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood एडवेंचर xchc
Zdalo sa mi to zaujímavé, len nie to, čo som dúfal.Naraziť na neočakávanú platovú stenu pomerne rýchlo.
Ale prečo musím platiť za dokončenie hry, aký typ kecy je taký blábol
Hovorí sa, že hra je zadarmo, ale za jej hranie musíte zaplatiť 5 dolárov. Od začiatku povedzte, že to nie je zadarmo
Táto hra je svinstvo, nechala ma hrať len polovicu 1. úrovne, kým sa zastavila a povedala mi, že za ňu musím zaplatiť... Nestojí za sťahovanie