Post by taicicentmige on Mar 16, 2022 21:42:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za nekonečné peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, veľmi zaujímavá pre moje deti, ďakujem veľmi pekne. Tento sme si naozaj užili
Game of Warriors Strateške igre gbuc
Hrozná grafika a slabá animácia chôdze. neznášam túto hru...
Dobre, nie je tam žiadny príbeh. Pridajte do hry plynulý príbeh. Toto je nuda. Môžete pridať ďalšie dobrodružstvo. Celkovo dobrá hra Nízke hodnotenie vzhľadom na nudnosť tejto hry
Game of Warriors Strategické qrvh
Ok hra
Ak chcete získať zlato, musíte nechať aplikáciu otvorenú. Väčšinu hry nájdete s offline nečinnými zárobkami zlata. Tak táto hra je to, čo by ste nechceli hrať. Iná hrateľnosť je dobrá, preto som dal lepšie hodnotenie 3 hviezdičkami, ako by som skutočne chcel.
Dobrá hra paráda 😀
Super hra velmi dobra
Veľmi dobrá hra, je ideálna, keď ste naštvaní. Ale iba v prípade, že ceny boli trochu nižšie, pretože tam boli trochu predražené.
"banka vyžaduje internetové pripojenie" Mám internetové pripojenie. Dal by som mu vyššie skóre, ale chyby a závady výrazne znižujú hodnotenie
Dobrá hra......ale prečo je vlna 120 tak tvrdých mužov, myslím tým, prečo moji muži ľahko umierajú a slon je taký tvrdý a jazdci sa klaňajú tak nespravodlivo....... .... prosím opravte tú prekliatu hru
Iba 4 hviezdičky, pretože keď som upgradoval svojich kopijníkov na obrnených kopijníkov, vyzerali rovnako! Som veľmi sklamaný. opravte mi to pls Ďakujem
Táto hra sa mi páčila, videl som všetky recenzie, ale nemôžem si ju stiahnuť, pretože je príliš veľa MB, chcel by som hrať 365 pls použite 9,9 MB, potom by bolo 10 miliónov hráčov až 10 miliárd hráčov a bola by to najlepšia v hrách a bolo by to zaujmite miesto kráľa ľudí v 1. rebríčku, hovorím vám, prosím, stiahnite si túto hru, stiahnite si ju a play365 veľa šťastia pre 10 b hráčov a 1. poradie
áno, verím, že budem...Toto je skvelá hra..Rád som si ju zahral.. Teraz som minul niekoľko dolárov na pokus o dokončenie, ale z nejakého dôvodu je nemožné dokončiť posledné 3 ..čo je teraz začiatok naznačuje, že náklady teraz rastú ...je tu problém .. dôvod je ten, že nemôžete získať alebo kúpiť dostatok Xp na to, aby ste si mohli poskytnúť zbrane na dokončenie..Takže ..ak by mi to niekto vysvetlil alebo osvetlil ako by som to hrdo ohodnotil 5 hviezdičkami...prosím, pomôžte
Táto hra je veľmi zaujímavá a je to jedna z mojich obľúbených hier, pretože táto hra je taká skvelá, želám si dokonca každému na planéte modrý, aby vôbec existovala, dokonca aj moji priatelia sa s ňou hrajú viac ako polovica mojej školy doslova hrá túto hru a hádaj, čomu musím čeliť môjmu najväčšiemu strachu z nich, všetci sme veľmi, veľmi úžasní, super a ja a my sme sa dohodli, že získame 1 milión mincí a schéma je taká super super zaujímavá, že ani moji učitelia nerozumeli, prečo ste tak nadšení, že idete PSS
Hre chýba nejaký dobrý užitočný extra obsah. Pozrite sa, čo môžete do hry pridať pre lepšie. Ako to, že inovácia vecí nebude trvať tak dlho, ako to robia iné herné spoločnosti.
Vieš čo je vtipné?? Vlastne som premýšľal o kúpe niečoho v tejto hre za skutočné peniaze .. a po aktualizácii ste to urobili včera!! Už to nestojí za to .. pokazili ste zábavu v hre ! Dúfam, že si šťastný.
Grafika je v poriadku. Vlny môžete udržiavať v chode bez dlhého čakania a nemusíte míňať peniaze, aby ste napredovali, najmä ak vám nevadí, že si občas pozriete reklamu na ďalšie zlato. Zdá sa, že schopnosť šípovej veže v tejto fáze nerobí nič, čo môžem povedať, žiadne zníženie zdravia nepriateľa. Zdá sa, že systém poškodenia je založený na čase, keď sú vaše jednotky blízko ich jednotky. Každá ďalšia jednotka spôsobí, že sa ukazovateľ zdravia posúva rýchlejšie, než hodnoty za zásah, čo nie je veľmi zábavné sledovať.
Kópia hry Rast impéria: Rím, rovnaký koncept a rovnaký cieľ Ako rastie impérium: Rím
FIFA Soccer Sports kfek
Je to dobrá hra, ale myslel som si, že je to offline hra. Ale mýlil som sa, pretože elixír a banka vyžadujú internetové pripojenie. Ale celkovo je to pekná hra👍👍
Nie zlé. Upgrady sú však príliš drahé a celkový čas postupu v hre je príliš pomalý.
Spočiatku to bolo skvelé. Nudila som sa po tom, čo som si nemohla dovoliť zvýšiť úroveň mužov alebo hradu. Nedostali ste sa ďalej bez platenia, pokiaľ nechcete len sedieť a zbierať zlato a to je všetko. Prepáč. Odinštalované
Prečo, keď bojujete na mape a vyhrávate. Platíte, aby ste získali viac zlata za minútu, ale uvádza sa +3,+5 atď. za minútu. Dostanete len 5 zlatých za celé mesto, keď je plne vylepšené. Zdá sa mi, že mravčia právo na falošnú reklamu. Čím vyššia úroveň hovorí, že by ste mali získať viac zlata za minútu.
Zábavná rýchla Skvelá hra, ale od poslednej aktualizácie sa môj bankový účet a sledovanie reklám skrátili na polovicu, nie som spokojný, ak sa vrátite do stavu, v akom to bolo predtým, dám vám lepšie hviezdičky
Game of Warriors ስልት rwj
Game of Warriors Strategi lkbk
Povedal by som, že je to naozaj dobré! Jediná zlá vec je, že vylepšenia vojakov stoja veľa. Odporučil by som to však, pretože je to skutočný zabijak hraníc a úžasný! S pozdravom — veliteľ WW
Dobrá hra síce tam sú reklamy ale inak celkom fajn
Fantastická hra. Jednoduché, dobrá kvalita zvuku.
350 mincí za 5 hviezdičiek? Nie, dostanete 1 hviezdičku...
Dosť návyková hra
waw
Nie je možné otvoriť banku a elixír, pretože hovorí, že nie je pripojenie k internetu, ale pripojenie je v poriadku
Vôbec sa mi to nepáči
Zatiaľ je všetko dobré. Hra sa dá ľahko naučiť. Dobrá grafika a žrút času. Má niekoľko reklám, väčšina z nich je veľmi krátka. Môže sledovať reklamy na zlato a na zanechanie recenzie.
Game of Warriors 策略 lvkx
Chcem dať návrh, ak pridáte viac charakteru a žiadnu reklamu, bolo by to dobré
Dobrá hra s veľkým potenciálom To, čo vám dáva 3* namiesto 5*, je to, že vylepšenia sú drahé, buď znížia cenu upgradu, alebo zvýšia množstvo peňazí na zabitého nepriateľa