(Android/iOS) Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! cheat code za mnogo bodova
Mar 16, 2022 21:27:21 GMT
Post by taicicentmige on Mar 16, 2022 21:27:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! 2022 version ▞▞▞
Dobro
jao!
こんにちわ volim ovu aplikaciju samo bih volio da ima zvuk kako bi mogao govoriti kanji, ali osim toga, dobro je
Dobar način da se prođe vrijeme...
jako dobro za učenje
Pretpostavljam da je ova aplikacija još uvijek u razvoju. Samo nekoliko kanjija, ne sve informacije i nema mogućnosti za početak na naprednijoj razini. Inače elegantna i originalna aplikacija, s puno fontova. Nastavi s dobrim radom!
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Edukacyjne zukk
Sviđa mi se ova igra, zabavna je i jednostavna za korištenje.
Dobra vježba. sjajne dodatne informacije o kanjiju. Preporučeno!
Lijepa igra za učenje kanjija!
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Utbildning dcux
GeoExpert + Maarifləndirici yfae
U redu je ali nije najbolje. Ovo je bolje za one koji su prethodno naučili kanji. Dobro vas uči o značenju i daje primjere riječi, ali ne čini ništa kada je u pitanju pisanje i ne uči mnogo izgovoru.
Tako zabavno!
To je dobra aplikacija za vježbanje japanskog kanjija na početnoj razini. Dobar rječnik također. Ostaje zabavno jer vas ne opterećuje čitanjima i umjesto toga daje praktične primjere.
Najbolje je osvojiti kanji zemlje😃
zabavno je!!
いいです
Ova je aplikacija izvrsna za srednje i napredne učenike
bilo bi bolje. Nema puno znakova, a ne svih izgovora. Bilo bi bolje da mogu pronaći likove koje sam prošao i vratiti se nakon neuspjeha. Ali to je bila jedna od najkorisnijih aplikacija koje sam vidio
Korisno i brzo učenje i praktičan način učenja.
Vrlo lijepa aplikacija za poboljšanje govora kanjija.
Dobra vježba
Toliko je zabavno!! Preporuča se za početnike koji su naučili neki kanji.
Kako bih trebao naučiti ako mi automatski govori što je što. Želim znati možete li staviti slajd za vježbanje, a zatim kviz da provjerite što ste naučili.
Lijepa igra za učenje kanjija i temelji se na razinama pa je volite
Najbolji renshuyu od kanjija.Lijepa aplikacija za vježbanje 😍
Vrlo poučno
Dobro za povremeni trening japanskog jezika. Koristim ga na putovanjima na posao.
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Vzdělávací odsr
Jednostavan i lagan za korištenje i odličan za vježbanje kanjija. Nije puno, ali ako samo želite kanji, ovo je sjajan način za vježbanje.
Definitivno nije za početnike, ali studentima japanskog jezika koji proučavaju kanji ova će aplikacija biti korisna i zabavna. Jako mi se sviđa kako su kanji predstavljeni u više stilova (primjeri standardiziranih znakova, kao i rukom pisani). Općenito, vrlo dobra pomoć za učenje.
Sviđa mi se ovaj, tjera me da učim kanji na zabavan način
jako zabavno i korisno!
Vrlo lijepo za početak treniranja čitanja kanjija
Lijepo... tako zabavno i lako za pamćenje kanjija.
Najbolji recenzent kanjija za učenike japanskog jezika, ima glatko sučelje i odličan sadržaj. Preporučam promjenu fonta nekih kandžija jer ponekad podsjećaju na različite kanjije. Uz to rečeno, hvala programerima, od velike ste pomoći.
Ova aplikacija je dobra za vaše učenje za svoj N2 i osvježenje za druge. Dakle, "razine" koje koriste u aplikaciji nemaju utjecaja na razinu težine svakog kanjija. Sviđa mi se kako su napisani kanji spojeni s "upisanim" kanjijem
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Eğitici vpvk
Stvarno lijepa aplikacija! Dobar je za recenziju kanjija, savršen za učenje za JLPT. Ako mogu dati neki savjet, dajte igračima opciju kako žele da se pitanja prezentiraju - u hiragani ili u prijevodu na engleski. Također, mogućnost odabira fonta koji želite koristiti. dobra aplikacija!
Lijepa aplikacija
便利ですよ! Vrlo jednostavan za korištenje i koristan.
👳
Lijepa ideja s vrlo osnovnom izvedbom. To bi bile 4 zvjezdice. Ali mnogim kanjijima nedostaje njihova najosnovnija, uobičajena upotreba u opisu poput miru, ato itd. To je prilično loše za učenje.
Dobra aplikacija
Sjajno
Uvijek sam raspoložen igrati više razina u ovoj igrici.
Zabavna igra!
super mala igrica!